Behangcalculator
WhatsApp

Behanger in Antwerpen

Behanger in Antwerpen gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wie zijn wij? 

BehangCentrale is hét behangersbedrijf van Antwerpen. BehangCentrale beschikt over een groot aantal aan ervaren behangers die gespecialiseerd zijn in het behangen van uw muren. Onze specialisten zijn beschikbaar in heel Nederland en België.

 

Waar kunnen wij u mee helpen? 

Onze behangers hebben ervaring met diverse soorten behang, waaronder: renovlies behang, glasvliesbehang, Vinylbehang, papierbehang, Duplexbehang en fotobehang.

Moet uw muur eerst nog gestuct of gesausd worden? Geen probleem! Onze behangers zijn ook gespecialiseerd in het stucen en sauzen van muren. Sauzen doen wij in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of een andere gewenste kleur.

Kleine of grote oppervlaktes maken voor onze specialisten geen verschil uit! Bij het behangen gaan zij efficiënt en nauwkeurig te werk. Onze jarenlang ervaren behangers leveren alleen maar werk van topkwaliteit!

 

Wat zijn de kosten? 

Voor alle kosten hanteren wij een all-inclusive prijs zonder voorrijkosten. Om uw totale kosten in kaart te brengen kunt u hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op! Voor vragen over de offerte of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

× Wij helpen graag!