Behangcalculator
WhatsApp

Behanger in Arnhem

Muur behangen in Arnhem? BehangCentrale komt bij u langs!

 

Wie zijn wij? 

BehangCentrale is hét behangbedrijf van Arnhem. Ons behangbedrijf levert deskundige behangers die ervaring hebben met het behangen en het geven van advies op maat aan particulieren en bedrijven Wij zijn onder andere gespecialiseerd in renovlies behang en glasvezelbehang. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met ons via de website of bel naar 06 5207 1233.

 

Waar kunnen wij u mee helpen? 

Wij zijn een eerlijk en transparant behangbedrijf. Wij leveren juiste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wij zijn werkzaam door heel het land en hebben ervaring met diverse soorten behang, waaronder: renovlies behang, glasvezelbehang, glasvliesbehang, Vinylbehang, papierbehang, Duplexbehang of fotobehang.

Moet uw muur eerst nog gestuct of gesausd worden? Geen probleem! Onze behangers zijn ook gespecialiseerd in het stucen en sauzen van muren. Sauzen doen wij in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of elke andere gewenste kleur.

 

Wat zijn de kosten? 

Voor alle kosten hanteren wij een all-inclusive prijs zonder voorrijkosten. Om uw totale kosten in kaart te brengen kunt u hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op! Voor vragen over de offerte of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

× Wij helpen graag!