Behangcalculator
WhatsApp

Behanger in Franeker

Muren die nieuw behang kunnen gebruiken? Woont u in de regio van Franeker en heeft u een ervaren, maar goedkope behanger nodig? Dan bent u bij BehangCentrale aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring in het sauzen, stucen en behangen, en we luisteren naar uw wensen.

 

Wat kunnen we voor u beteken?

Uw mening is voor ons enorm waardevol. Met uw idee over de nieuwe stijl en onze ervaren behangers komen we gegarandeerd tot het gewenste resultaat. Om al uw vragen te kunnen beantwoorden, hebben wij onze werkzaamheden hieronder voor u op een rijtje gezet. Mocht u twijfelen of onze behangers uw wensen kunnen uitvoeren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

Bij BehangCentrale staan we garant voor diverse werkzaamheden. Onze behangers zijn gespecialiseerd in renovlies behang en glasvezelbehang. Daarnaast hebben ze ervaring met het plakken van de diverse behangsoorten, waaronder:

  • Glasvliesbehang
  • Vinylbehang
  • Papierbehang
  • Duplexbehang
  • Fotobehang

Moeten de wanden eerst worden opgeknapt? BehangCentrale verzorgt ook het stucwerk. Het plaatje afmaken doen we door te sauzen in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of elke andere gewenste kleur.

 

Hoe pakken wij het aan? 

Om uw huis goed aan te pakken, is uw mening van groot belang. Behangers van BehangCentrale komen met plezier bij u langs om samen de beste oplossing te vinden. Of u nu in een groot of klein huis woont, veel of weinig werk heeft liggen. BehangCentrale heeft jarenlange ervaring en gaan graag met u de uitdaging aan om uw huis nog mooier te maken. Samen zetten wij gegarandeerd het beste resultaat neer!

 

Kosten? 

Vragen over de kosten van behang per m²? BehangCentrale heeft op de site een duidelijk overzicht voor u klaarstaan waar de prijs per m² te zien is. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan op onze website. Wij zullen u de offerte opsturen en hopen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn!

× Wij helpen graag!