Behangcalculator
WhatsApp

Behanger in Maastricht

Behanger in Maastricht gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wie zijn wij? 

BehangCentrale is hét behangersbedrijf van Maastricht. Ons behangbedrijf levert deskundige behangers die ervaring hebben met het behangen en het geven van advies op maat aan particulieren en bedrijven. Onze specialisten staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Onze behangers zijn werkzaam in heel Nederland en België. Mocht u interesse hebben, dan sturen wij een behanger bij u in de buurt.

 

Waar kunnen wij u mee helpen? 

De behangers van BehangCentrale hebben jarenlang ervaring en kunnen alles wat je van een behanger zou verwachten. Onze behangers hebben ervaring met: glasvezelbehang, glasvliesbehang, renovlies behang, Vinylbehang, papierbehang, Duplexbehang en fotobehang. Wij zijn van alle markten thuis.

Moet uw muur eerst nog gestuct of gesausd worden? Geen probleem! Onze behangers zijn ook gespecialiseerd in het stucen van de wanden. Om het plaatje af te maken sauzen wij in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of een andere gewenste kleur.

 

Wat zijn de kosten? 

Voor alle kosten hanteren wij een all-inclusive prijs zonder voorrijkosten. Om uw totale kosten in kaart te brengen, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op! Voor vragen over de offerte of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

× Wij helpen graag!