Behangcalculator
WhatsApp

Over Ons

 

Wij zijn BehangCentrale

 
 
Ervaren en professionele behanger inhuren? Wij behangen samen met ons team door heel Nederland en België. Wij houden van ons vak en dat ziet u ook terug in de resultaten die wij leveren. Wij zijn een team met passie!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare behanger met oog voor detail dan bent u bij ons aan het goede adres. Op onze portfoliopagina kunt u terugzien hoe wij werken. Eerlijk en zonder trucages netjes werk afleveren, daar staan wij garant voor.

Of u de muur gewoon netjes strak wilt laten maken, een kleurtje wilt geven of decorbehang wilt laten plakken, wij adviseren u en helpen u graag verder hiermee.

Als onze behangers op locatie zijn gaat het ons om voornamelijk om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden wij daarom erg belangrijk. Voor, tijdens en na de klus.
Duurzame kwaliteit is van noodzakelijk belang. Daarom werken we uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen we maximale kwaliteitseisen. Alles om perfect vakwerk te kunnen garanderen.
Kwaliteit en garantie gaan wat ons betreft hand in hand. Wij bieden daarom 5 jaar aflopende garantie op veel van onze diensten en toegepaste producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, het mailformulier of whatsapp rechtsonderaan de pagina!
Door écht naar onze klanten te luisteren verbeteren wij ons elke dag. Daarom vinden wij reviews ook erg belangrijk. Bekijk hieronder de meest recente, of bekijk hier alle klantervaringen.
 
× Wij helpen graag!