Behangcalculator
WhatsApp

Renovlies Behanger in Alphen aan den Rijn

Wij zijn BehangCentrale, hét behangersbedrijf van Nederland. Onze vakmannen zijn ook actief in uw regio. Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en  professionaliteit. Onze specialisten zijn werkzaam in Nederland en België. Bent u op zoek naar een behanger in Alphen aan den Rijn? Dan kunt u contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Uw mening is voor ons enorm waardevol. Met uw idee over de nieuwe stijl en onze ervaren behangers komen we gegarandeerd tot het gewenste resultaat. Om al uw vragen te kunnen beantwoorden, hebben wij onze werkzaamheden hieronder voor u op een rijtje gezet. Mocht u twijfelen of onze behangers uw wensen kunnen uitvoeren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

Bij BehangCentrale staan we garant voor diverse werkzaamheden. Onze behangers zijn gespecialiseerd in renovlies behang en glasvezelbehang. Daarnaast hebben ze ervaring met het plakken van de diverse behangsoorten, waaronder:

  • Glasvlies behang
  • Vinyl behang
  • Papierbehang
  • Duplex behang
  • Fotobehang

Moeten de wanden eerst worden opgeknapt? BehangCentrale verzorgt ook het stucwerk. Het plaatje afmaken doen we door te sauzen in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of elke andere gewenste kleur.

 

Hoe gaan wij te werk?

Het is belangrijk voor ons dat u snel en goed geholpen wordt. Ons bedrijf bestaat uit betrouwbare behangers die bij u langs komen om samen te kijken naar de beste oplossing. Het maakt niet uit of u in een oud huis of een nieuwbouwwoning woont, een groot of klein oppervlak wil behangen, de muur egaal is of juist nog gestuct moet worden. BehangCentrale kan u overal bij helpen.

 

Wat zijn de kosten?

Heeft u interesse? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, wij hopen dat onze behangers bij u in de buurt zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Wij hanteren een all-inclusive prijs per m² in verschillende gradaties. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bellen via 06 5207 1233.

× Wij helpen graag!