Behangcalculator
WhatsApp

Renovlies Behanger in Breda

Behanger in Breda gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wie zijn wij?

BehangCentrale is hét behangersbedrijf van Breda. Onze specialisten staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Onze behangers zijn werkzaam in heel Nederland en België. Mocht u interesse hebben, dan sturen wij een behanger bij u in de buurt.

 

Waar kunnen wij u mee helpen? 

De behangers van BehangCentrale hebben jarenlang ervaring met diverse soorten behang, waaronder: Glasvezelbehang, glasvliesbehang, renovlies behang, vinylbehang, papierbehang, duplexbehang en Fotobehang. Wij zijn van alle markten thuis.

Moeten de wanden eerst nog worden opgeknapt? BehangCentrale verzorgt ook het stucwerk. Wilt u dat de muren gesausd worden? Geen probleem! Onze behangers zijn ook gespecialiseerd in het sauzen van muren. Sauzen doen wij in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of elke andere gewenste kleur.

Mocht u zelf willen behangen en hierover vragen hebben? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts weten alles over de kosten van behang, hoe u dit het beste kunt aanbrengen, hoeveel behang u nodig heeft, of u voor renovlies/glasvliesbehang moet kiezen en waar u deze producten kunt kopen.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het behangen per m² kunt u terugvinden op onze website. Vraag voor meer informatie de vrijblijvende offerte aan, u kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen met 06 5207 1233. Onze behangers in uw buurt hopen u zo snel mogelijk te zien.

× Wij helpen graag!