Behangcalculator
WhatsApp

Renovlies Behanger in Den-Bosch

Op zoek naar een behanger?

 

Wie zijn wij?

De behangers van BehangCentrale zijn actief in Den Bosch. Onze vakmensen staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Wij komen altijd netjes onze afspraken na, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. De BehangCentrale is actief in Nederland en België. Wij zoeken voor u dé behangspecialist uit in de buurt.

 

Wat doen wij? 

Onze behangers hebben ervaring met diverse soorten behang, waaronder: renovlies behang, Glasvezelbehang, glasvliesbehang, vinylbehang, papierbehang, duplexbehang en Fotobehang. Moeten de wanden eerst worden opgeknapt? BehangCentrale verzorgt ook het stucwerk. Het plaatje afmaken doen wij door te sauzen in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of elke andere gewenste kleur.

 

Wat zijn de kosten? 

Vragen over de kosten van behang per m²? Wij hebben op onze site een duidelijk overzicht voor u klaarstaan waar de prijs per m² te zien is. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan op onze website. Wij zullen u de offerte opsturen en hopen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn! Voor vragen over de offerte of andere zaken, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 06 5207 1233.

× Wij helpen graag!