Behangcalculator
WhatsApp

Tips & advies

 

Goed om te weten!

 
 
BehangCentrale helpt u graag verder, ook met tips, wetenswaardigheden en valkuilen met betrekking tot behangen, stucwerk en alles wat er bij komt kijken. Hieronder staan enkele tips en adviezen. Wanneer u meer wilt weten en de antwoorden uw vragen niet kan vinden in de onderstaande tips en weetje, dan kunt u ons gerust benaderen via de Whatsapp knop onderaan de pagina of via het contactformulier!
 
1Hoe kan het dat de prijzen van behangers zo verschillen?

Op het internet zijn hele uiteenlopende prijzen te zien wanneer u op zoek bent naar een behanger. Net als bij heel veel producten en/of services geldt, als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat het in de meeste gevallen ook. Stuntprijzen in de behangwereld betekent vaak dat er met slechte materialen gewerkt wordt waardoor u dus duurder uit bent. Ook zijn de niet ervaren behangers aan het werk zijn en leveren een slecht resultaat. Daarnaast is het van belang te kijken naar de bekende addertjes onder het gras in de vorm van onverwachte, bijkomende kosten.
Zorg dat u goed de kleine lettertjes lees en maak duidelijk schriftelijke afspraken.

2Ben ik goedkoper uit als ik zelf materialen aanschaf?

Nee, in de meeste gevallen niet. Met uitzondering van een uniek papierbehang en/of fotobehang kunt u het beste eerst bij ons informeren wat onze diensten inclusief het materiaalkosten. BehangCentrale werkt uitsluitend met professionele materialen. Doordat BehangCentrale in hoeveelheid inkoopt profiteert u mee van de voordelen. Daarom bent u vaak goedkoper uit om de materialen via ons aan te schaffen.

3Hoe beoordeel ik of een behanger betrouwbaar is?

Een eerlijke behanger is helder en duidelijk in zijn communicatie. Hij zal uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie voorleggen. Een prijsopgave wordt vooraf besproken, na een nameting en beoordeling van de staat van de muur. Krijgt u vage antwoorden of wil een behangersbedrijf zonder nameting en/of beoordeling direct aan de slag met een indicatieprijs, dan leidt dat vaak tot onaangename verrassingen, in de kosten en/of het resultaat. Een betrouwbare behangservice meet, beoordeelt de werkzaamheden laat u weten waar u aan toe bent en doet een grondige nacontrole van de werkzaamheden.

4Moet ik alles vooraf betalen?

Nee, bij ons hoeft u niet (alles) vooraf te betalen. Wees behoedzaam voor partijen die wel om gehele betaling vooraf vragen. Wij maken goede afspraken en leveren goed werk en u betaalt in principe het hele bedrag nadat wij hebben opgeleverd.

5Waar moet ik op letten als ik Google naar een behanger?

Google is een uitstekende manier om vakmensen te vinden. Helaas zitten er ook vaak bedrijven tussen die niet eerlijk zijn met valse beloftes en vele valse reviews. Als u wat dieper de reviews induikt kunt u zien dat ze niet echt zijn en is zelf een review plaatsen vaak onmogelijk. Ook video verwijzingen zijn vaak van de bekenden uit hun omgeving wat dus niet een goed beeld levert van de kwaliteit van de service. Het is moeilijk om de goede review en slechte review te scheiden daarom hebben we enkele aanwijzingen voor u. – Zijn alle reviews echt op Google of bijv. Facebook terug te vinden? - Worden er echte foto's gebruikt om het werk te laten zien of maakt men gebruik van stockfoto's (gekochte en bewerkte afbeeldingen) op de website met de bedoeling die te opperen als portfolio. - Worden de prijzen duidelijk vermeld en zijn die compleet – Is de behanger bereid om langs te komen voor een nameting en advies? Googelen naar klachten over het beoogde bedrijf levert soms ook verrassende resultaten op. BehangCentrale gebruikt op de portfolio pagina alleen maar foto's van het echte werk dat gedaan is door BehangCentrale, geen bewerkte Internetfoto's.

× Wij helpen graag!