Behangcalculator
WhatsApp

VVE-Dienstverlening

 

VVE Dienstverlening

 
 
Al sinds jaar en dag verlenen wij diensten aan Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland. Door onze jaren lange ervaring in het opknappen van muren en plafonds en vervangen vloeren weten wij u goed te adviseren, ook bij zaken waar u niet direct aan denkt. Waarom u, afgezien van onze budgetvriendelijke offertes voor ons zou kiezen? Wij werken uitsluitend met kwaliteit materialen, hebben oog voor detail én komen afspraken na. Of het gaat om een kleine kluster woningen, flats of volledige complexen, u kunt er van op aan dat het werk naar tevredenheid gebeurd.

 
 

Waar kunnen wij mee helpen?

 
 
Onze dienstverlening bestaat uit onderhoud, renovatie van wanden, kozijnen, plafonds en vloeren. Er zijn 1001 mogelijkheden, afhankelijk van het budget kunnen wij u opties bieden waarmee u het gunstigst uitkomt. De doelstelling is het opleveren van duurzaam en onderhoudsarm werk zodat u daar minimaal omkijken naar heeft en kunt besparen.

Onze VVE diensten op een rijtje:

  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Behangen
  • Reparatie van wanden
  • Vervangen van vloeren
 
 

Aan de slag!

 
 
Gestructureerd, helder en duidelijk met kwaliteit en service als mindset. Cliché? Zo klinkt het wel, daarom lichten wij graag toe wat u kunt verwachten wanneer u ons om een vrijblijvende offerte vraagt.

Stap 1.

Wij komen bij u of het betreffende object langs om te kijken naar de actuele staat en wat we aan werk verwachten. Wij meten tijdens ons bezoek ook gelijk de relevante zaken op.

Stap 2.

We luisteren naar uw wensen, bespreken wat de mogelijkheden zijn en brengen eerlijk advies uit waarbij wij kijken naar zaken ten gunste van het object, binnen het budget dat u aangeeft.

Stap 3.

U krijgt vervolgens snel terugkoppeling met een offerte en inschatting van de tijdsduur van de werkzaamheden.

De offertes zijn vrijblijvend en all-inclusive, dus geen verassingen met extra zaken waar u als VVE niet op gerekend had.

Wij denken met u mee​ tijdens het opstellen van de offerte en hopen dat u met de volste overtuiging voor ons kiest natuurlijk.
 
 

After Service

 
 
We voelen ons verantwoordelijk voor het werk dat wij verrichten en willen dat de bewoners 100% tevreden zijn, daarom is ons werk niet klaar zonder nacontrole! We lopen samen met u langs de werkzaamheden zodat we zeker weten dat alles naar wens is afgerond. Heeft u ons later toch nodig voor kleinere zaken, onderhoud en/of andere projecten dan staan we natuurlijk ook klaar voor u!
 
× Wij helpen graag!